אנדרואיד

חייגן אפליקציות T9: כנראה חיפוש האפליקציות המהיר ביותר באנדרואיד

תכנות מספרים בחייגן טלפייר

תכנות מספרים בחייגן טלפייר

תוכן עניינים:

Anonim

דבר אחד שתמיד ציפיתי לו להיות במגירת האפליקציות של אנדרואיד הוא היכולת לחפש אפליקציות בקלות וביעילות. עם זאת, משגרי מניות רבים, כולל ה- Samsung Touch Wiz הפופולרי, ומשגרי צד שלישי טרם שילבו את תכונת החיפוש. למרבה המזל, משגר האפליקציות של סוני Xperia Z - מכשיר האנדרואיד בו אני משתמש בימינו - מגיע עם פונקציונליות לחיפוש אפליקציות.

אבל עכשיו כשאני משתמש באפליקציית התמר, די חסרתי את דבר חיפוש האפליקציות. הגיע הזמן לצוד לעקיפת הדרך!

חייגן אפליקציות לאנדרואיד

הייתי צריך דרך שבה אוכל להשתמש בערכת הנושא הנוכחית שלי (הכוללת את המשגר) וגם לי את היכולת לחפש באפליקציות. במסע שלי נתקלתי בכמה אפליקציות, אך חייגן האפליקציות היה היחיד שנראה שווה את המלח שלו.

אם השתמשת בלוח המקשים T9 באנדרואיד שלך כדי לחפש אנשי קשר בחייגן אנדרואיד, אתה אמור להיות מסוגל להתייחס בקלות לחייגן לאפליקציות. לאחר התקנת חייגן האפליקציות מהשוק, תוכלו להפעיל אותו מסמל האפליקציה במגירה. כאשר אתה מאתחל את האפליקציה, תראה לוח מקשים T9 קטן על המסך, זהה לווידג'ט. כעת כל שעליך לעשות הוא לחפש את האפליקציה שברצונך להפעיל על ידי לחיצה על המספרים המכילים את האותיות של האפליקציה ולהפעיל אותה כשתשיג את ההתאמה שלך.

חייגן מחפש את האפליקציות בזמן אמת ומציג את כל האפשרויות של אפליקציות שניתן ליצור באמצעות שילובי אותיות בלוח המקשים T9. האפליקציה עובדת גם כשאתה מספק חלק משם האפליקציה. לדוגמה, אם אתה מחפש את חייגן היישום של האפליקציה, אפילו החיפוש אחר השם 'חיוג' יחזיר את היישום בתוצאות.

שימוש בחייגן האפליקציות לחיפושים מהירים באפליקציות

הדרך הטובה ביותר להשתמש באפליקציה היא להצמיד את סמל האפליקציה במקום סמל מגירת האפליקציות שלכם, או סתם לצדו במסך הבית. אם הפעלת תנועות במפעיל הנוכחי שלך, או השתמש במחוות החלקה בטלפון האנדרואיד המושרש שלך, אתה יכול להוסיף את חייגן האפליקציה לאחת המחוות ולחפש את האפליקציה בקלות. האפליקציה תומכת גם בווידג'טים כך שתוכל להתחיל ישירות לחפש במסך הבית.

אם השתמשת ב- Google Now עד כה כדי לחפש ולהשיק אפליקציות במכשיר שלך, אתה תמצא את חייגן האפליקציות T9 מהיר יותר באופן משמעותי. כמו כן, האפליקציה מחפשת אפשרויות של מילים בין השם שלא נמצא ב- Google Now. יתרה מזאת, גוגל משתמשת במקלדת ה- qwerty מן המניין, שמעצבנת לפעמים בהשוואה למקלדת ה- T9.

האפליקציה מגיעה גם בגרסת ה- Pro (2.95 $) עם תכונות נוספות כמו לוח השקה מהיר באזור ההודעות ואפשרות להסיר את היישום באמצעות החייגן עצמו.

סיכום

ניתן להשוות את חייגן האפליקציות לאנדרואיד ל- Launchy ו- FARR עבור Windows בכל מה שקשור למהירות החיפוש אחר האפליקציות. אז אם אתה משתמש באנדרואיד שמותקנים בו המון אפליקציות במכשיר שלו, אני בהחלט ממליץ לך לתת לאפליקציה הזו צילום. ובקרוב כאשר חייגן האפליקציות השתלט לחלוטין, אני בטוח שבקושי תתגעגע למגירת האפליקציות המסורתית בה השתמשת להשקת האפליקציות.